Wie is wie?

Merhaba is van een zelforganisatie geëvolueerd naar een professionele organisatie met beroepskrachten, ondersteund door vrijwilligers. 

Stafmedewerkers

Merhaba heeft 3 stafmedewerkers: 
- 1 deeltijds polyvalent medewerker
- 2 voltijdse projectcoördinatoren 
 
U kan hen contacteren via de contactpagina.
 

Vrijwilligers

Onze paden lopen van Ieper tot Maasmechelen en van de Kempen tot Aarlen, en sporadisch trekken we zelfs de landsgrenzen over om ervaringen uit te wisselen met buitenlandse organisaties en activisten. Het is enkel dankzij de hulp van enthousiaste vrijwilligers dat we onze werking op zo een grote schaal kunnen realiseren. 

Door te werken met vrijwilligers, geven we mensen de kans om lotgenoten te ontmoeten en zelf mee te bouwen aan hun ideale wereld. Bij alles wat we doen vertrekken we dan ook van de kracht van binnenuit: wij zijn een organisatie zijn die niet alleen voor maar ook met de doelgroep haar doelstellingen realiseert.

Ten tweede doen we beroep op vrijwilligers om efficiënter en effectiever onze doelstellingen te kunnen realiseren. Merhaba beschikt over een relatief klein personeelsbestand, maar kan dankzij de hulp van vrijwilligers veel meer werk verzetten en op grotere schaal werken.

Heb je zin om ons team te versterken als vrijwilliger? Neem dan zeker een kijkje in de rubriek "Word vrijwilliger"!

 


Fatal error: Call to undefined function drupal_file_scan_write_cache() in /home/mehraba/domains/merhaba.be/public_html/includes/common.inc on line 2780