Onze diensten

Heb je vragen over je geaardheid of gender identiteit? Ben je in de war over je gevoelens? Voel je de behoefte om in alle vertrouwen met iemand te praten? Of wil je anderen te ontmoeten zoals jij ? Wij zijn er voor jou! 

Yasmina getuigt:  Ik heb vrij vroeg mijn seksuele geaardheid ontdekt en heb tevergeefs een omgeving gezocht waar ik mij op mijn gemak voel. Toen ik met Merhaba in contact kwam begon ik mij minder eenzaam te voelen omdat ik een groep vrienden heb kunnen vormen. Nu ik mij meer op m'n gemak voel, heb ik besloten om mij volop in te zetten voor de opvang en de ondersteuning van mensen die in dezelfde situatie zitten als ik toen.

 

Merhaba biedt een professioneel onthaal voor mensen die vragen hebben of willen praten over hun seksuele geaardheid of gender identititeit. Hoe je ons ook contacteert, wij garanderen je absolute discretie en anonimiteit. Je kan ons op verschillende manieren contacteren, afhankelijk van waar jij je het beste bij voelt: 

  • Via de MerhabaPhone - 0487 55 69 38: Laat je naam (of pseudoniem) en je telefoonnummer na de biep, en we bellen je zo spoedig mogelijk en op een discrete manier terug.
  • Via e-mail: info@merhaba.be 
  • Via het contactformulier op de website
  • Tijdens de MerhaBar: Controleer regelmatig onze kalender om te zien wanneer de volgende MerhaBar doorgaat.
  • Tijdens activiteitenSpreek iemand aan van het Merhaba team tijdens fuiven of andere activiteiten.

Wil je anderen ontmoeten zoals jij? Kom dan naar de eerstvolgende MerhaBar, Merhaba Funky Party, of een van onze andere activiteiten. Controleer regelmatig de kalender om te zien wat er gepland is, of schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden.