Merhaba zoekt frisse communicatiewind (v/m/x)

Merhaba’s communicatiekanalen zijn dringend aan een update toe, en om dat in goede banen te leiden zijn we op zoek naar een deeltijdse (20%) communicatiemedewerker of marketeer met zin voor initiatief en een hart voor onze missie.

 

Onze organisatie

Merhaba werkt aan de emancipatie en het welzijn van LGBTQI personen met een migratieachtergrond. Dit doen we in eerste instantie door mensen te empoweren via een laagdrempelig onthaal, empowerende en/of ontspannende activiteiten en het faciliteren van contact met lotgenoten. Daarnaast bouwt Merhaba als sociale beweging aan een samenleving waar LGBTQI personen met een migratieachtergrond zich aanvaard voelen en op de meest adequate manier worden geholpen, via educatieve activiteiten, acties en campagnes, en het ontwikkelen van sensibiliserende en educatieve materialen.

 

Hoe kan je bijdragen?

We zoeken een communicatie/marketing wizzkid die ons gemiddeld 1 dag per week kan bijstaan in de evaluatie en update van onze communicatiekanalen, voor een periode van minimum 6 maanden (verlenging mogelijk).

Je werkt in tandem met de medewerker sociaal-cultureel werk, en de vrijwilligers van de werkgroep communicatie.

Gezien de beperkte tewerkstelling geven we de voorkeur aan iemand die onder het statuut van verenigingswerker aan de slag kan. Klik hier voor voorwaarden en informatie over dat statuut.

 

Jouw takenpakket:

- Je ondersteunt de medewerker sociaal-cultureel werk bij de gebruikersevaluatie van onze verschillende kanalen (sociale media, website, drukwerk, nieuwsbrief).
- Vertrekkend van de gebruikersevaluatie, aangevuld met je eigen expertise en de inzichten vanuit de werkgroep, ontwikkel je een plan van aanpak, en zet je de krijtlijnen uit van onze vernieuwde communicatiekanalen.
- Je gaat op zoek naar bedrijven en/of professionals voor het ontwerpen en ontwikkelen van onze website, huisstijl, nieuwsbrief en drukwerk.
- Je bent de schakel tussen de professionals die ontwerpen, en de medewerkers en vrijwilligers die content aanleveren.

 

Je profiel

- Je hebt ervaring in marketing en/of communicatiemanagement
- Je hebt voeling met onze missie, identiteit en doelgroep
- Je bent ondernemend én een teamplayer
- Je bent geëngageerd, kritisch en gedreven
- Je praat en begrijpt vlot Nederlands en Frans
- Je bent flexibel en bereid tot occasioneel avond- en weekendwerk

 

Wij bieden:

- Een leerrijke uitdaging in een kleine, jonge organisatie in de social profit sector
- Grote flexibiliteit in termen van planning en telewerk
- Terugbetaling woon/werkverkeer
- Laptop en gsm

Zijn er elementen waaraan je niet denkt te voldoen, maar ben je ervan overtuigd dat jij de ideale kandidaat bent? Aarzel dan niet om toch te solliciteren!

Merhaba voert een gelijke kansenbeleid. Kwaliteiten van mensen zijn doorslaggevend, ongeacht hun gender, seksuele oriëntatie, afkomst, leeftijd of handicap.

 

 

Spreekt deze job je aan?

Verstuur dan je motivatiebrief of -video en CV tegen ten laatste woensdag 19  juni, 12u30 ’s middags naar communicatie@merhaba.be met ‘Sollicitatie communicatiemedewerker’ als onderwerp.

Indien je kandidatuur wordt weerhouden, word je elektronisch of telefonisch verwittigd ten laatste op vrijdag 21 juni.

De geselecteerde kandidaten worden persoonlijk uitgenodigd voor een gesprek op 24 of 25 juni. Indiensttreding begin juli (te bespreken).

Voor meer info kan je terecht bij Klaartje Van Kerckem op nummer 0488/572 574 of via communicatie@merhaba.be.