Merhaba bestaat al 15 jaar!

Author: 
Merhaba

Merhaba bestaat al 15 jaar!

 

We zouden er bijna nostalgisch van worden.

Ruim 15 jaar geleden, in een tijd waarin seksuele diversiteit nog steeds taboe was en holebi’s en transgenders met een migratieachtergrond compleet onzichtbaar waren, kwamen een aantal ambitieuze vrienden samen rond een missie dat hun leven en dat van vele anderen zou veranderen: de oprichting van een vereniging voor holebi’s en transgenders door en voor mensen met roots in de Maghreb, het Midden-Oosten en Turkije.

Nu, 15 jaar later, is die vereniging tot een landelijke professionele organisatie en beweging gegroeid, die met een sterke meervoudige identiteit haar stempel drukt op alles wat op het kruispunt van gender, seksuele en culturele diversiteit ligt.

Vandaag is Merhaba er voor alle holebi’s en transgenders met een migratieachtergrond, en voor iedereen die deel uitmaakt van hun omgeving.

We staan nog niet waar we willen maar de mooie dingen die Merhaba de afgelopen 15 jaar heeft gerealiseerd, hebben we aan jullie te danken. Om dit te vieren hebben we in het najaar een aantal verrassingen in petto.

Houd dus onze website en Facebook goed in de gaten als je dit niet wil missen!

 

 


Fatal error: Call to undefined function drupal_file_scan_write_cache() in /home/mehraba/domains/merhaba.be/public_html/includes/common.inc on line 2780