Roots & Wings Mechelen

dinsdag, maart 31, 2015 - 19:00
Stadsschouwburg Mechelen, Keizerstraat 3
Availability: 
Open

In het voorjaar van 2015 trekt Merhaba met een karavaan aan partners door Vlaanderen met haar documentaire Roots & Wings - een aangrijpend portret van vier holebi's met Marokkaanse roots die erin slagen hun vleugels uit te slaan zonder hun wortels te verliezen. 

De documentaire wordt gevolgd door een nabespreking met (ervarings)deskundigen en publiek. Centraal in het gesprek staat de kwetsbaren positie van holebi's met een migratieachtergrond, en hoe zijzelf, hun omgeving en professionelen daar (kunnen) mee omgaan. 

Bezoek zeker ook eens de informatiestand voor meer informatie over Merhaba en boeken, handleidingen en brochures over seksuele diversiteit binnen etnische minderheidsgroepen. 

Programma:

19.00 Onthaal
19.15 Welkom - door vzw Merhaba en Marc Hendrickx, schepen van diversiteit, integratie, onderwijs, burgerzaken en juridische zaken
19.30 Vertoning Roots & Wings
20.15 Nabespreking - Moderator: Merel Terlien
21.00 Receptie met MerhaBar

Dit event is gratis maar inschrijven is gewenst: stuur een mail naar communicatie@merhaba.be met vermelding van je naam, organisatie (indien van toepassing) en "Karavaan Mechelen"

Klik hier voor meer informatie