Roots & Wings Leuven

donderdag, april 16, 2015 - 19:00
Wagehuys, Brusselsestraat 63, Leuven
Availability: 
Open

In het voorjaar van 2015 trekt Merhaba met een karavaan aan partners door Vlaanderen met haar documentaire Roots & Wings. De karavaan houdt halt in het Leuvense Wagehuys op 16 april. 

Roots en Wings schetst een aangrijpend portret van vier holebi's met Marokkaanse roots die erin slagen hun vleugels uit te slaan zonder hun wortels te verliezen. Het is een reeks hoopvolle getuigenissen over verlangens en verzuchtingen, over familiale verbondenheid en onvoorwaardelijke liefde, die niemand onberoerd kunnen laten. Klik hier voor de trailer en meer informatie

De documentaire wordt gevolgd door een nabespreking met (ervarings)deskundigen en publiek.  De avond wordt afgesloten met een receptie aangeboden door Holebihuis Vlaams Brabant en Stad Leuven - het ideale moment om de infostand  te bezoeken - met boeken, brochures en handleidingen over seksuele diversiteit binnen etnische minderheidsgroepen.

Programma:

19.00 Onthaal
19.15 Welkom - door vzw Merhaba & schepen Denise Vandevoort
19.30 Vertoning Roots & Wings
20.15 Nabespreking met o.a. ervaringsdeskundigen & psychologe en schrijfster Birsen Taspinar - Moderator: Fatma Taspinar
21.15 Receptie met MerhaBar

Dit event is gratis maar inschrijven is gewenst: stuur een mail naar communicatie@merhaba.be met vermelding van je naam, organisatie (indien van toepassing) en "Karavaan Leuven"

We hopen u daar van harte te mogen verwelkomen!