Roots & Wings Antwerpen

donderdag, maart 26, 2015 - 19:00
Altas, Carnotstraat 110, Antwerpen
Availability: 
Open

In het voorjaar van 2015 trekt Merhaba met een karavaan aan partners door Vlaanderen met haar documentaire Roots & Wings - een aangrijpend portret van vier holebi's met Marokkaanse roots die erin slagen hun vleugels uit te slaan zonder hun wortels te verliezen. 

De documentaire wordt gevolgd door een nabespreking met (ervarings)deskundigen en publiek. Centraal in het gesprek staat de kwetsbaren positie van holebi's met een migratieachtergrond, en hoe zijzelf, hun omgeving en professionelen daar (kunnen) mee omgaan. 

Bezoek zeker de informatiestand  voor meer informatie over Merhaba of het inkijken van boeken, handleidingen en brochures over seksuele diversiteit binnen etnische minderheidsgroepen.

Programma:

19.00 Onthaal
19.15 Welkom - door vzw Merhaba
19.20 Vertoning Roots & Wings
20.00 Nabespreking - Moderator: Sven Pichal, met o.a. Omar Nahas (islamkundige en schrijver) en Marcia Poelman (Voorzitster Het Roze Huis Antwerpen)

Dit event is gratis maar inschrijven is gewenst: stuur een mail naar communicatie@merhaba.be met vermelding van je naam, organisatie (indien van toepassing) en "Karavaan Antwerpen"

Klik hier voor meer informatie